Disclaimer

Отказ от отговорност за techyworldweb

Ако се нуждаете от повече информация или имате въпроси относно отказа от отговорност на нашия сайт, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл на iqrarbise@gmail.com

Отказ от отговорност за techyworldweb

Цялата информация на този уебсайт – https://www.techyworldweb.com/ – се публикува добросъвестно и само с обща информация. techyworldweb не дава никакви гаранции относно пълнотата, надеждността и точността на тази информация. Всяко действие, което предприемете по отношение на информацията, която намирате на този уебсайт (techyworldweb), е на ваш собствен риск. techyworldweb няма да носи отговорност за загуби и / или щети във връзка с използването на нашия уебсайт.

други уебсайтове, като следва хипервръзки към такива външни сайтове. Въпреки че се стремим да предоставяме само качествени връзки към полезни и етични уебсайтове, ние нямаме контрол върху съдържанието и естеството на тези сайтове. Тези връзки към други уебсайтове не означават препоръка за цялото съдържание, намерено на тези сайтове. Собствениците на сайтове и съдържанието може да се променят без предизвестие и може да възникнат, преди да имаме възможност да премахнем връзка, която може да е станала „лоша“.

Моля, имайте предвид също така, че когато напускате нашия уебсайт, други сайтове могат да имат различни политики и условия за поверителност, които са извън нашия контрол. Моля, не забравяйте да проверите Политиките за поверителност на тези сайтове, както и техните “Условия за ползване”, преди да се занимавате с някакъв бизнес или да качвате каквато и да е информация.

Съгласие

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с нашия отказ от отговорност и се съгласявате с неговите условия.

Актуализиране

Ако актуализираме, изменим или направим някакви промени в този документ, тези промени ще бъдат видимо публикувани тук.