Надстройка до Windows 10?

Надстройка до Windows 10?

Надстройка до Windows 10?

И така, надстройвате до Windows 10 и сега се чудите какво да очаквате. Това е нормален въпрос и повечето хора нямат идея какво да очакват, затова ще ви дам честното си мнение по тази тема. В тази статия ще научите някои от нещата, които трябва да знаете, преди да направите каквото и да било.

 

 

Първото нещо, което трябва да направите, е да решите какво наистина искате да правите с вашия компютър. Ако искате да го използвате само за сърфиране в Интернет или гледане на видеоклипове в YouTube, тогава изобщо не е необходимо да надстройвате до Windows 10.

 

Ако искате да го използвате за вашата работа, може да се наложи надстройка до Windows 10, за да направите компютъра си по-бърз и по-надежден. Но ако използвате компютъра си, за да играете игри и да се наслаждавате на филми, може да искате да надстроите.

 

Най-важното е да решите какви са вашите нужди. Това може да е най-голямата грешка, която хората правят, когато инсталират нова софтуерна програма. Инсталират новия си софтуер, инсталират своите приложения и след това забравят за компютъра, на който е инсталирано всичко. За съжаление, ако компютърът ви стане твърде горещ, той ще прегрее и ще се изключи.

 

Когато надстройвате, вероятно ще искате да надстроите компютъра си с нов хардуер и ако вашият съществуващ хардуер не може да се справи с това, тогава ще трябва да похарчите повече пари или да купите нов хардуер. Наистина е лесно да бъдете претоварени, но има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато инсталирате приложения или надстройвате хардуера си.

 

Уверете се, че компютърът ви се охлажда правилно. Ако не можете първо да го тествате, лесно можете да сгрешите и да прегреете компютъра си. Не искате да прекарате цял ден в работа, само за да разберете, че сте прекарали цял ден в опити да прегреете компютъра си, нали?

 

Друго важно нещо, което трябва да имате предвид, е какъв тип програми използвате. Ако използвате нещо като Outlook Express или Adobe Photoshop, може да се наложи да надстроите.

 

След като вече знаете какво трябва да знаете, когато става въпрос за надстройка, трябва да можете да отговорите на въпроса „Надстройка до Windows 10?“. Разбира се, ако вече знаете, пропуснете следващия параграф!

 

Най-важното нещо, което трябва да запомните при надграждането, е, че трябва да знаете какво правите. Ако нямате опит, трябва да потърсите някой, който има опит, който може да ви помогне с този процес. В интернет има много хора и много от тях са готови да ви помогнат.

 

Повечето хора ще ви кажат, че не можете да деинсталирате нищо от компютъра си, така че ще трябва да актуализирате софтуера, за да го улесните. Ако обаче актуализирате софтуера си сами, тогава ще трябва да актуализирате и драйвера, поради което трябва да направите и тази стъпка.

 

Трябва да направите това по два начина, първият начин е просто да изтеглите най-новата актуализация и да я стартирате. След това ще трябва да щракнете върху проверката на актуализациите, за да видите какво се е променило от последния път, когато сте го актуализирали. Вторият начин е да използвате командния ред, като напишете “regedit” и след това натиснете enter.

 

След като направите това, ще трябва да изберете раздела с драйвера и след това да го изберете. Ще трябва да въведете файла на драйвера и след това щракнете върху актуализация. Това е, трябва да имате актуализацията.

 

По този начин ще спестите много време, така че ако не знаете как да актуализирате драйвера си, ще можете да го направите без проблем. Или, ако някога сте имали компютър, който не е успял да инсталира актуализация, тъй като вашият драйвер е повреден, ще трябва да го направите. и тогава сте готови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *