Как да забравя паролата си за Windows 7? Как да върна компютъра си обратно!

Как да забравя паролата си за Windows 7? Как да върна компютъра си обратно!

Windows, най-сложното ръководство за закупуване на лаптопи досега. Какво може да се обърка?

 

 

Крайното ръководство за пазаруване на лаптопи. Добре, може би това е само малко отгоре, но Windows е най-важната част от преживяването на лаптопа, така че е съвсем естествено производителят да го включи в продукта. Това е най-добрата маркетингова стратегия.

 

Значи сте забравили паролата за компютъра си, но пак няма да я забравите, нали? И така, как да се върнете в компютъра си и да започнете отначало?

 

Простото нулиране на паролата ви за Windows е много по-лесно, отколкото си мислите.

И това може да стане с малко усилия. Но трябва да можете да се докоснете до софтуерна програма за ремонт на компютри, която може да го направи бързо.

 

Най-големият проблем при опита за ръчно нулиране на паролата ви за Windows е, че се нуждаете от програма за ремонт на компютър, която може да извърши пълно нулиране на Windows. Не искате случайно да направите нещо нередно, например изтриване на жизненоважен файл или повреждане на друга програма на компютъра.

 

За щастие има софтуерни програми, които могат да свършат тази работа.

Единственият недостатък е, че няма да можете да използвате програмата, ако преди това не сте били онлайн, което означава, че ще трябва да запомните как да нулирате паролата си за Windows, когато имате нужда от нея отново.

 

Забравих паролата си за Windows 7! Опитах много софтуерни програми, които твърдят, че правят пълно нулиране на паролата на Windows. Повечето от тях са твърде трудни за използване, не ме спасяват от грешки или не предлагат никаква поддръжка, след като започнете да ги използвате.

 

След това има софтуерни програми, които предлагат поддръжка. Но колко от тях всъщност могат да ми помогнат да възстановя компютъра си? Има няколко, но не всички са толкова добри.

 

Изглежда най-добрата софтуерна програма, наречена “PC Repair Essentials”, защото предлага безплатен пробен период. Тази програма се предлага с лесен за използване интерфейс, който ще ви позволи лесно да настроите новата си парола.

 

Причината да забравя паролата си за Windows е, че обикновено се краде.

Ето защо трябва да вземете безплатния пробен период, за да можете да го тествате и да се уверите, че софтуерната програма може да работи във вашата версия на Windows.

 

След като софтуерната програма възстанови паролата ми за Windows, тя ще ви даде редица опции. Това ще ви позволи да влезете в компютъра си и да стартирате приложенията си отново. Също така ще възстанови настройките, които в момента са изложени на риск.

 

Причината, поради която забравих паролата си за Windows, е, че обикновено се краде. Ето защо трябва да вземете безплатния пробен период, за да можете да го тествате и да се уверите, че софтуерната програма може да работи във вашата версия на Windows.

 

Ако наистина не можете да си позволите да изтеглите софтуерна програма за ремонт на компютър, тогава има друга опция, която да опитате. Има и друга опция и тя се нарича PC Optimizer.

 

Това е усъвършенстван инструмент за ремонт на компютъра, който сканира и ремонтира вашия компютър, така че отново да е напълно функционален. За разлика от други софтуерни програми, тази софтуерна програма е много лесна за използване и е безплатна.

 

След като бъде инсталирана, тази програма ще сканира през вашия компютър и ще отстрани всички проблеми, които може вече да са възникнали. Ще трябва само да рестартирате компютъра си, за да сте сигурни, че програмата работи правилно.

 

Ако компютърът ви се разклати малко, тогава все още има надежда за вас.

След като инсталирате PC Optimizer, можете да създадете точка за възстановяване на системата, в случай че нещо трябва да се случи с вашия компютър.

 

По този начин можете да се върнете към времето, преди компютърът ви да се срине или да е претърпял някаква грешка. проблем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *