Facebook Video замръзва Chrome – 7 стъпки за поправянето му завинаги

Facebook Video замръзва Chrome – 7 стъпки за поправянето му завинаги

Facebook Video замразява Chrome – 7 стъпки за поправянето му завинаги! Ако сте имали проблеми с използването на Facebook Video в браузъра си Chrome, това е идеалната статия за вас. По-конкретно ще говоря за стъпките, които трябва да предприемете, за да коригирате тази грешка завинаги. Това е доста проста корекция, която ще отстрани проблема ви със замразяването на видео в Chrome и се надяваме да работи гладко на вашия компютър за години напред.

 

Facebook Video, който се зарежда, когато стартирате Chrome, обикновено е много висококачествен, затова е толкова забавно да гледате как някой пуска видео онлайн. За съжаление има моменти, в които това висококачествено видео започва да замръзва на екрана ви, когато се опитате да го отворите. Това не само е досадно, но може да бъде и много досадно.

 

Един от проблемите е, че във видеото има всички различни програми, които се опитват да го отворят, което причинява много объркване във вашата система. След това видеото ще затвори в момента, в който се опитате да го отворите, което може да бъде доста лошо, ако се опитвате да гледате наистина страхотно видео в YouTube.

 

За щастие можете лесно да разрешите този проблем с няколко прости стъпки, които ще ви покажем по-долу. Това е много проста корекция, която ще се отърве от този проблем със замразяването от Facebook Video в Chrome и се надяваме да работи гладко на вашия компютър за години напред.

 

Първо трябва да се уверите, че имате най-новата версия на Windows, инсталирана на вашия компютър.

Много хора са открили, че тази грешка причинява най-новата версия на Windows. Това често е така, защото много други приложения може да причиняват тази грешка и те могат лесно да бъдат премахнати.

 

За да сте сигурни, че това не ви се случва, препоръчваме да деинсталирате всеки нов софтуер, който може би сте инсталирали наскоро. Опитайте да деинсталирате всяка програма, която идва с най-новата актуализация, или всички нови програми, които са добавени към вашия компютър. Можете да ги премахнете, като отворите диспечера на задачите и кликнете върху „Премахване“.

 

За да разрешите проблема със замръзването на Facebook Video от Chrome, трябва първо да разберете какво го причинява.

За да направите това, трябва да отворите диспечера на задачите, като щракнете върху Старт> Изпълни и напишете “msc” (без кавички).

 

След това ще ви бъде представен списък с различни програми, които могат да причинят грешката. Те обикновено са много от тях, тъй като много хора използват тези програми всеки ден. За да отстраните проблема, който кара видеото ви да замръзне в Chrome, трябва само да преминете през всяка от тези програми една по една и да премахнете файловете, които причиняват грешката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *