4 основни характеристики в автомобилна DVR система

4 основни характеристики в автомобилна DVR система

 

Ако търсите най-добрата DVR система за кола, има няколко неща, които наистина трябва да вземете под внимание. Вие ще искате да получите система, която предлага разнообразие от функции и трябва също да вземете предвид цената и характеристиките. Ако си правите домашното, трябва да можете да намерите такъв с всички тези функции в него.

 

Едно от първите неща, на които трябва да обърнете внимание при пазаруване на автомобилна DVR система, е гамата от възможности за запис.

Има толкова много различни камери, че наистина трябва да разгледате различните характеристики, които всеки има и кои от тях се нуждаете. Ако имате проблеми да видите кой ще работи най-добре за вас, не се притеснявайте; в интернет има видео рецензии, които могат да се използват. Повечето автомобилни DVR системи имат поне две камери, така че ако не виждате толкова много функции във всяка една, има вероятност да нямате нужда от тях. Ако обаче имате повече пари за харчене, може да погледнете отблизо DVR системите, които имат повече от две камери.

 

Второто нещо, което трябва да се търси в автомобилната DVR система, е качеството на картината.

Важно е да се отбележи, че има камери, които записват само в черно и бяло, докато други камери дори могат да записват в цвят. Като цяло, обаче, добрата видеокамера ще записва както в черно, така и в цвят.

 

Друга много важна характеристика е способността на видеокамерата да променя времето за запис. Някои от DVR системите предлагат 30-секунден преглед на записа, но някои ви позволяват да прегледате кадрите до пет пъти по-дълго. Ако можете да гледате кадри, които сте записали, тогава ще можете да направите много промени във вашето видео, преди да го запишете. Ако не можете, тогава може да откриете, че ще пропуснете някои от най-добрите части на вашите видеоклипове. Можете също да избирате от два различни типа DVR системи: цифрова и аналогова.

 

Аналоговите камери са страхотни, защото ще ви позволят да записвате както в черно, така и в цвят.

Цифровите фотоапарати ще записват само в един цвят и черно-бяло. Цифровите DVR системи имат предимството, че ви позволяват да промените времето за запис и качеството на картината, но не осигуряват гъвкавостта, която прави аналоговата DVR система.

 

Трета характеристика, която трябва да се търси в автомобилна DVR система, е възможността за преглед на записани кадри. Ако никога преди не ви се е налагало да правите това, тогава може да не осъзнавате колко удобно може да бъде. Когато мислите за времето, което бихте могли да спестите, когато можете просто да прегледате видеоклипове, тогава е лесно да разберете защо е важно.

 

Има няколко други неща, които трябва да имате предвид при търсенето на добра автомобилна DVR система.

Първо, трябва да помислите колко дълго устройството ще работи с батерии. Някои единици ще работят до четири часа, докато други са добри само за един час или два. Ако сте в район, където времето е особено лошо, вероятно ще искате да помислите за закупуване на устройство, което да работи през целия ден.

 

Трябва също да помислите дали се интересувате от изтегляне на филми. Някои DVR модули ви позволяват да гледате видеоклипове на вашия лаптоп или личен компютър, а други ще ги възпроизвеждат на самия DVR. По този начин можете да гледате кадрите си на телевизор или монитор на лаптоп, но няма да се налага да носите преносима DVR камера със себе си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *