Надстройка до Windows 10? Моят опит

Надстройка до Windows 10? Моят опит

Получихте ли това известие от Microsoft: „Windows 7 пристигна в края на живота си …“ или нещо сравнително?

Това ме подтикна да колебливо препроектирам работната зона на HP Elite от Windows 7 към Windows 10.

Може да откриете моя опит интересен.

Докато ни правят забележки на „Моля, архивирайте ВСИЧКИ ваши записи, преди да продължите.“, В допълнение към факта, че правя само това, използвайки програма като Acronis True Image, но освен това правя и друго нещо: купувам заместител HDD или SDD и клонирайте първата приспособление за масово складиране преди препроектиране.

В края на деня клонирам своя HDD, в този момент препроектирам клонираната плоча, спестявайки безупречния уникат като окончателно подсилване

Наскоро бях преработил компютъра си от 1Tb HDD (Toshiba) на 1Tb SDD (SanDisk Plus). Използвайки моята машина за клониране BYTECC, процедурата беше проста, без проблеми. Отиде гладко като стъкло.

В този момент, когато отидох да използвам моята машина за клониране, за да клонирам този 1 Tb SanDisk Plus SDD към друг 1Tb HDD, получих грубото съобщение „Източникът е по-голям от целта“.

Решителен, направих перфектен изстрел на 1Tb WD устройство. Получих подобно гаф съобщение.

Притеснен, че дубликаторът ми се задейства, закупих друг SanDisk Plus 1Tb и го вградих в дубликатора си.

Жалко, получих подобно гаф съобщение.

Ужасно.

Затова се върнах в документите си на HP Elite, намерих по-рано клониран HDD Win 7 кръг за моя P Elite от миналия април и на практика го клонирах върху новия SanDisk.

Клонираната плоча е въведена и работи без проблеми.

Редизайнът от Win 7 към Win 10 беше култивиран ефективно.

В момента работната зона на HP Elite е в Win 10 и всичко е наред със света!

Както и да е, в момента имам по-подправено предаване на работната зона.

Като се вземат предвид всички неща, може би това не е проблем: Имам безопасно натрупване на всички въведени програми и освен това цялата ми работа: Използвам външна притурка за складиране на WD MyCloud в моята LAN. Всички липсващи приложения, мога просто да ги въведа отново.

Хипотетично, “първият” HP Elite SDD просто има дубликати на изтеглени неща (в неговия “Изтегляне на документ”) и нищо от истински резултат в работната зона или в съседната памет.

Колкото и да е възможно, дори сега скърцащ трепет, че по един или друг начин, на някакво място, има нещо на този уникален SDD, което много добре може да се наложи.

Какво да правя?

Имам приспособление KingWin EZ-Connect, което свързва SATA кръг с USB порта на моя компютър.

Може би това би могло да бъде използвано, за да се направи поглед към и след това дублиране на записи и с крайната цел, която е на това уникално заведение SDD Win 7 до настоящата Win 10 на HP Elite.

Прикачване на SanDisk SDD към EZ-Connect и след това прихващане на EZ-Connect към компютъра,! Виола! Виждам изцяло записите на SanDisk!

В този момент беше просто нещо да погледна и да забия и да намеря всичко, което исках да преместя в новото заведение!

За щастие нищо от истинския резултат не беше изоставено. В момента новото ми заведение Win 10 е напълно функциониращо и моите „изгубени“ документи са възстановени!

Събирането и препроектирането на персонални компютри е един от интересите на Norm Huffnagle. Независимо дали включва устройства, памет или въвеждане на друга работна рамка, Norm обожава да вкарва ръце в червата на машината. Прекарва значително време в компютри, той не е намерил машина, която да не му пука. Той разговаря със стария си приятел Джейсън Дженкинс, който разпространява различни книги по въпроса за компютрите и работните рамки на Amazon / Kindle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *