Samsung Galaxy Tab S7 + Reveiw

Samsung Galaxy Tab S7 + Reveiw

Въведение в s7 plus

Samsung декларира два нови таблета в близост до споразумението Galaxy Note20 – Galaxy Tab S7 и Tab S7 +. Двамата придружават новата S-Pen и няколко великолепни презентации от 120 Hz, докато най-новият чип Snapdragon 865+ и отдалечената DeX поддръжка трябва да се погрижат за бизнеса за някои. Днес каним по-големия запис на двойката – Galaxy Tab S7 + със своя 12.4 “Super AMOLED екран и S-Pen с ниска инертност.

Рекламата на таблета с Android бързо се свива през последните няколко години и обяснението е гаранцията на Apple. Организацията от Купертино непрекъснато разширява своята подредба за таблети и подобрява продуктовата си среда и се отплаща – Apple е законно делегирана като господар на таблетите. Samsung е сред двойката създатели на Android, които ефективно се опитват да оспорят стандарта на Apple и добре, този път те трябва да поставят вдлъбнатина в него с новия Galaxy Tab S7 +.

Какво е толкова изключително в Galaxy Tab S7 + в този момент? Като се има предвид всичко, вероятно е основният таблет с Android най-добрият iPad. Той има изключителен AMOLED екран с висока разделителна способност със 120Hz съживяване и HDR10 +. Освен това укрепва S Pen, а динамичният показалец е в опаковка. Новият Tab също така включва най-новия чип Snapdragon, с дискретен 5G модем и има една огромна батерия.

Извън подробностите за оборудването, новият Tab S7 + е енергично усъвършенстван както за таблет, така и за работа в работната зона. Той включва надстроения One UI 2.5, който по същество е усилен потребителски интерфейс за мобилен телефон. Както и да е, той също може да премине в режим DeX и да изглежда и работи като приспособление за работна зона с множество приложения, прозорци и т.н. Samsung допълнително се обедини заедно с Microsoft за несравнимо изживяване в Office, игри за проверка на бъдещето xCloud, подготвени с помощта на Xbox Game Pass, и добави подложка, за да бъде спомагателен екран за вашия компютър с Windows.

В този момент има невероятната неактивност S-Pen, която подобрява това преживяване, както на таблета, така и на работната зона, в съответствие с житейската изработка и очертанията, което прави толкова естествено да композирате, рисувате или отпечатвате по същество нещо. Приложението Samsung на Samsung е наистина зашеметяващо, но организацията по същия начин ще ви даде достъп до няколко първокласни приложения и администрации за изображения и рисунки, които да ви започнат. Освен това, с новите Air Actions и отдалечената поддръжка на DeX, въведенията никога не са били по-прости.

Накрая Galaxy Tab S7 + допълнително интригува с останалите основни акценти като приятна двойна камера отзад с нощен режим, четири високоговорителя AKG и уникален скенер за маркиране на екрана.

Спецификации за Samsung Galaxy Tab S7 +

Тяло: 285 x 185 x 5.7mm, 575g; Стъкло отпред, алуминий отзад и контур; Цветове: Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic Silver.

Показване: 12,4 “Super AMOLED, цел 1752x2800px, пропорция 16:10 в перспектива, 266ppi; HDR10 +, Винаги в изглед, скорост на съживяване 120Hz.

Чипсет: Qualcomm Snapdragon 865+ (7 nm +) – Окта-централен процесор (1×3.09GHz Kryo 585 и 3×2.42GHz Kryo 585 и 4×1.8GHz Kryo 585), Adreno 650 GPU.

Памет: 128GB 6GB RAM, 256GB 8GB RAM; UFS 3.0; отваряне на microSDXC.

Операционна система / Софтуер: Android 10, One UI 2.5, Samsung Wireless DeX (поддръжка на опит в работната зона)

Задна камера: Основна: 13MP, f / 2.0, 26mm, AF, 4K видео; Свръхшироко: 5 MP, f / 2.2, 12mm, 1080p видео; LED ивица, Auto-HDR, дисплей, нощен режим.

Предна камера: 8MP, f / 2.0, 26mm, 1080p видео.

Батерия: 10,090mAh; Бързо зареждане 45W (15W зарядно в щайгата).

Наличност: По избор 5G поддръжка (единична nano-SIM), Wi-Fi 6, Bluetooth 5, GPS, USB 3.2.

Разни: пръстов отпечатък (под витрина, оптичен), 4x AKG високоговорители, S Pen Stylus, 9ms инертност (включване на Bluetooth, акселерометър, жироскоп).

Изглежда, че този раздел S7 + е неадекватен по отношение на нищо и е подреден за всичко. Samsung допълнително подготвя прилична настройка на уникални извивки, например, Cover Cover, Keyboard Cover, Galaxy Buds Live и това е само върхът на айсберга, така че бъдещето изглежда блестящо.

Стига с презентациите обаче, какво ще кажете да разопаковаме тази таблица и да видим какво ще излезе.

Разопаковане на Galaxy Tab S7 +

Galaxy Tab S7 + пристига в малко лека, но огромна хартиена кутия и не крие никакви криви топчета. Вътре ще намерите 15W зарядно устройство, USB връзка и S-Pen.

Автентичният сайт на Samsung казва, че на няколко пазара няма да бъде пакетиран S-Pen, като междувременно ще има и други, които ще получат няколко слушалки за уши като основен аспект на пакета на дребно, независимо от това, което получихме.

Tab S7 + поддържа 45W зареждане, почти същото като Galaxy S20 Ultra. Също така, почти същото като Ultra, таблетът е снабден с суб-номинален конектор, пътека втора скорост при това. Очевидно можете да го получите независимо за около 50 евро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *