Как да изтрия онлайн акаунти в социални медии, които вече не се използват

Как да изтрия онлайн акаунти в социални медии, които вече не се използват

Осигуряването на вашата личност онлайн е от основно значение за вашия имидж, известност и стойност на кредита, безспорно по-важно от постоянно освежаване на Instagram и Facebook. Няколко пъти всяка година новините ще обхващат истинско проникване на информация за данните, съхранявани от значими банки, застрахователни агенции или потенциално уеб базирани етапи на живот.

Когато информацията бъде взета, тя много добре може да бъде злоупотребена или дори да доведе до измами с данни. Изтриването на старите ви уеб базирани акаунти за живот е съществен напредък, който ви помага да гарантирате някаква част от застраховката на характера. Основно е вашият онлайн достъп до настоящите ви записи да бъде защитен и защитен и да изтриете всички стари записи.

Ето ръководство, което ще ви помогне да изтриете старите си записи в най-известните дестинации за социални мрежи, базирани в мрежата.

Facebook

Преминавайки към най-голямата неформална фондация на организацията някога, Facebook, с над милиард клиенти, поддържа нещата недвусмислени и ви прави удивително лесно да деактивирате записа си.

Когато влезете в раздела “настройки” от долния болт във вашата програма, изберете данните си във Facebook и след това изберете да изтриете вашия запис и данни “. В момента, когато сте в това меню, ще отидете за изтриване на вашия запис и трябва да добавите тайният ключ за потвърждение.

Foursquare

Foursquare се появи в мрежата преди повече от 10 години, за да каже на спътниците къде се намирате и да разбере къде се намират. За да изтриете вашия запис на Foursquare, трябва да стигнете до сцената от вашия компютър. Преместете се в раздела за настройки „защита“, където трябва да погледнете най-далечната граница на страницата и да откриете избор за изтриване на вашия запис. В момента, когато изберете този избор, ще отидете на страница, където трябва да потвърдите дали трябва да изтриете записа си или не.

Google

Google е безспорният пионер на уеб обхождането с една от най-взаимосвързаните биологични системи. Като направите един запис за Google, можете да стигнете до множество различни приложения и сайтове, без да правите отделни записи. За да изтриете своя акаунт в Google+ или Gmail, трябва да изтриете целия си акаунт в Google.

Отидете в „Настройки на акаунта в Google“ и изберете „изтриване на записа и администрациите“. Там ще видите алтернативата „изтриване на елементи“, където можете да стигнете до всичките си приложения на Google. Първо трябва да влезете в целия сайт, преди да можете да изтриете записа си.

Instagram

По-младежкият брат или сестра на Facebook е потенциално най-използваният етап на мрежова мрежа от Millennials, според Hootsuite. Поради вниманието му върху визуалната кореспонденция, това е идеята, за да се открият квалифицирани специалисти.

Изтриването на записа ви е изключително лесно и не отделя много усилия за подходящо постигане. Въпреки че можете да се справите с настройките си за сигурност, като използвате преносимото приложение, трябва да изпитате уеб програма, така че да изтриете записа си. Просто отидете на “изтриване на вашата страница за запис” и там трябва да дадете мотивация за изтриване на вашия запис. Когато дадете обяснението, ще дадете тайната си фраза и след това изберете избора за изтриване на записа за всички времена.

Свързан в

LinkedIn е неформалната организация за експерти, търсещи нови шансове за общуване с различни експерти и развитие на техния бизнес и призвания. В случай, че сте на сцената, профилът трябва да бъде завършен и най-съвременен. В случай, че сте готови да използвате сцената, изтрийте записа. В горния десен ъгъл на която и да е страница на LinkedIn първоначално ще трябва да стигнете до раздела „защита и настройки“. От този момент изберете раздела “акаунт” и след това изберете затваряне на вашия LinkedIn акаунт. Трябва да дадете своята критика и да потвърдите записа си, преди да можете да го изтриете. От този момент ще видите публикация, която ви уведомява за резултатите от изтриването на записа ви и след това последната страница, която ще бъде потвърдена.

Моето пространство

Този жизнен етап от интернет е закупен и продаван няколко пъти от чудесните му дни (2005 до 2009). През 2016 г. тяхната база данни беше проникната и разпространена до неясен пазарен сайт. За да изтриете акаунта си в MySpace, първоначално ще трябва да влезете в записа, който трябва да изтриете. От този момент изберете символа “зъбно колело” и изберете раздела “акаунт”. Там ще видите алтернатива за изтриване на вашия запис. Преди да можете да изтриете записа си, трябва да дадете обяснение, след което ще получите имейл за потвърждение. Отворете имейла и се придържайте към неговите насоки.

Pinterest

Pinterest е електронно табло или табло за обяви, място за маркиране на снимки, открити в мрежата. За да изтриете своя акаунт в Pinterest, първоначално ще трябва да отидете до символа за тройно петно ​​на сайта и да изберете алтернативата „промяна на настройките“. От този момент трябва да слезете на страницата “акаунт” и да изберете “деактивиране на акаунта”. От този момент ще щракнете “да”, за да получите имейл, който трябва да отворите и следвате, за да изтриете завинаги записа си.

Snapchat

Snapchat е помощ, която за кратък период от време се равнява на Facebook и е приложение за уеб базиран живот за някои хора. Подобно на случая с Instagram, не можете да изтриете записа си от преносимото приложение; трябва да го изтриете от легитимна програма.

От програмата на сайта отидете на „изтриване на вашия запис“ и въведете вашето потребителско име и тайна дума. Вашият запис не се изтрива за части от секундата и отнема около 30 дни, за да се евакуират всички данни.

Twitter

Независимо от това колко наистина сте празнували, всеки има Twitter дръжка. Много хора следват и получават своя доклад от туитовете на всички от истински новинари и медийни асоциации до почитатели на предпочитаните от нас групи за игри. Изтриването на вашия акаунт в Twitter е невъобразимо просто. Във всеки случай са необходими 30 дни, за да бъдат изтрити всичките ви туитове. Изберете “настройки и сигурност” от структурата в менюто и отидете в раздела за запис. От този момент трябва да деактивирате записа си и да въведете тайния си ключ, за да потвърдите дейността.

Tumblr

Предполага се, че Tumblr има една от най-търсещите мрежи в мрежата, поради което е лесно всеки да изтрие записа си. Докато можете да изтриете записа си, веществото, което другите са публикували, ще остане достъпно на сайта. За да изтриете записа си, щракнете върху отделния оформен символ на сайта и отидете на “настройки”. Там изберете „изтриване на акаунт“, като въведете своя имейл и секретна фраза, за да потвърдите процедурата. Tumblr също така изразява, че са им необходими няколко дни, за да изтрият по подходящ начин цялото вещество.

WhatsApp

Whatsapp е безплатно приложение за информиране за изпращане на глас през IP (VoIP), снимки, видео разговори и отчети с помощта на мобилен телефон. За да изтриете записа си, отворете основно своя Whatsapp и отидете в менюто “настройки”. От този момент изберете запис и отидете на „Изтриване на моя запис“, след което трябва да въведете телефонния си номер с универсален код и да докоснете „изтриване“.

YouTube

YouTube е на второ място след Facebook като интернет базиран жизнен етап, твърди Alphabet, собственикът на организацията майка на Google. Много наблюдаваният канал може да помогне за подобряване на оценките на сайтове. Пренасочването, което не се използва, трябва да бъде изтрито. Изтриването на канала ви от най-голямата сцена за споделяне на видео в мрежата е много основно. Първоначално ще трябва да влезете в акаунта си в YouTube и да отидете в задвижваните настройки. От този момент изберете „изтриване на канал“ и след това вземете решение „изтриване на канал за всички времена“. Това ще изпрати кратко, където можете да потвърдите, в случай че трябва да изтриете канала си или във всеки случай да искате да го запазите.

Последни съвети

Съгласно специалистите в бранша и текущата статия в Consumer Reports, най-добрата практика е да намалите опасността вашата собствена и експертна информация да бъде злоупотребявана или взета, като поддържате настоящите си записи в безопасност и не изтривате акаунтите, които в този момент се използват.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *